2005 th vuosi. Aiti Luis Fabian

Sarjan sieppaukset Brasiliassa ja ole ajatellut lopettaa. Kevättalvella 2005 vuosi sieppasi äiti Brasilia hyökkääjä Luis Fabiano. Nainen löytyi kylän kaksi kuukautta myöhemmin. Luotettavaa tietoa vapauta uhri on tänään. Joidenkin raporttien sanoa, että nainen oli julkaissut sen jälkeen, kun lunnaat. Toiset uskovat, että suotuisa lopussa ongelmia osaltaan henkilöstön paikallinen poliisilaitos, asiantuntevasti ja tehokkaasti hyödyntämisenä.
2005-th vuosi. Äiti Grafiitti
Samana vuonna, ja jälleen Brasiliassa, hyökkäsi äitinsä toinen kuuluisa Brasilialainen hyökkääjä "Wolfsburg" Grafiitti. Kuitenkin, miljoonaa dollaria lopulta auttoi Mestarien Saksassa taas nähdä äiti elossa ja terve.
2006-th vuosi. Sisar Ricardo Oliveira

Vuonna 2006-m vuosi termi, kuten "putrefying", tapasi perheen hyökkääjä "Milan" Ricardo Oliveira, jonka sisar Maria oli seuraava uhri rikos draama. Huhu on se, että siellä oli hänen poikansa, narkomaani. Ryöstäjät hakkasivat aviomies Mary talonsa, ja otti hänet mukaansa. Lopulta, pitkien neuvottelujen ja varainsiirtoja, panttivanki onnistui pelastamaan. Se tapahtui, kiitos nimetön soittaa lähes puoli vuotta.
2009-th vuosi. Veli Wilson Palacios
Veli keskikenttäpelaaja London "spurs" kidnapattu, vaativat valtavia lunnaita. Vaikka Palacios ja maksaa 500 tuhatta dollaria, rosvot ei anna mennä hänen veljensä. Valitettavasti pian valtarakenteita Honduras ovat löytäneet jäänteitä veli pelaaja "spurs". Oikeuslääketieteen asiantuntijat ovat vahvistaneet, että luut, jotka on löydetty poliisin kuului Edwin Palacios.
2011-th vuosi. Isä Obi Mikel
Kova oli kyseessä Nigerialainen isä, Chelsea keskikenttäpelaaja John Obi Mikel. Pelaaja tietää tapahtumasta juuri ennen ottelua, päävalmentaja Andre Villas-Boas kuitenkin, huolimatta tämä, osallistui ottelussa. Se on ollut viisi päivää, ja rosvot vaativat lunnaita $ 130 tuhatta dollaria, mutta Johannes ei koskaan maksanut penniäkään. Poliisi vapautti panttivangin, pidättää rikollisia.
2012-th vuosi. Sisko Hulk
Tarina sieppauksesta sisaret Brasilian maalintekijä hänen aikanaan teki paljon melua. Sieppaus tapahtui lähellä sivusto hänen työnsä. 22-vuotias Angelica Vieira de Sousa joutui auto-exit ravintola kaupungissa Campina Grande. Poliisi löysi siskonsa Hulk päivässä. Hän käveli tiellä, ja toi hänet kotiin. Vaikka on olemassa vaihtoehtoinen versio, joka sanoo, että Angelica toi tuntematon henkilö autossa.
suosittelemme: Suomen vedonlyönti