Cuper most kívánja megtörni az átkot döntőben

Kevés előre látta ilyen kapcsolat, amikor a tavaszi 2015 Hector Cuper átvette az irányítást az egyiptomi válogatott, de a kocsi argentin kötés az Arab válogatott fáraók hozta meglehetősen váratlan részvétele az afrikai Kupa döntőjében, amelyet Egyiptom nem vettek részt háromszor vagy ...

Cúperova egyetlen korábbi tapasztalatok vezetés nyilatkozatainak sikertelenek voltak Georgia ő vezetése alatt 2008 és 2009 között nem nyeri mindkét játékban. Szintén ismert, akkor az edző inkább paběrkoval: megállt Törökországban és Görögországban, a Real Santander 2011 felkészült az ereszkedést a LaLigy és legújabban Dubai, tartott csak négy hónap.

"Adtak a feladat, hogy jogosultak (afrikai Cup) és valami neki, hogy játsszon, nem ő egyenesen internetes fogadóirodák győzelmet" visszatér Cuper az elején, hogy az igazi cél mindig visszatérni a nagy színpadon a világbajnokság, ahol Egyiptom hiányzik most közel harminc éve.

Egyiptomiak így most Gabon, hogy úgy mondjam, megy át a tervet, nem túl meglepő, hogy de ez nem - vezényletével Cúperovou egyébként húsz elveszett csak három mérkőzést. Talán Grant Ghána legyőzte kétszer; Egyszer itt, egyszer novemberben, hogy jogosultak legyenek a vb Oroszországban.

Abban a pillanatban, hogy alapvetően azt jelenti, hogy Egyiptom szükséges pragmatikus taktikus Cuper Cuper és szüksége volt Egyiptomban. "Az emberek azt szeretné, hogy három vagy négy gólt egy játék, talán nem játszik szép foci, de csak azt kell követni, mi van elérhető, akkor működik. Ne égesse kezdjük: ha a elkövetni, akkor esik az első akadályt, míg megyünk lépésről lépésre ", vázolja a filozófiáját Cuper.

24 év után a képzés láthatóan ő keres egy intenzív élmény, hogy működik az Észak-Afrikában egyértelműen hozza. Argentin veterán, aki egy évtizeddel ezelőtt másfél élén Inter Milan élvezte a hírnevét, mint egy-két ember, ez már a hetedik országot meglátogatott az irodában.

És Egyiptomban Cuper igazán izgalmas kihívás hasonló az egyik, hogy már várt rá, amikor megérkezett 1997 hazájuk Mallorca. Ezzel majd csak a második alkalom a történelemben jutott döntőbe másolása del Rey először a döntőben a KEK és az első helyet a történelem Major League klub. Valencia majd kapott két Bajnokok Ligája döntőjében a sorban ...

... Az utolsó lépés, de még nem tették meg, még Aris Thessaloniki a Görög Kupa 2011. Mi több, még Cuper listája befejezetlen küldetéseket mindig megemelve magát: "Azt várom, hogy jól Huracán (Argentína) és az Inter Milan, amikor tudtuk, hogy ha megnyerjük az utolsó körben, van egy címet, és még nem sajátította el. " Kétszer míg Cúperovy csapat esett egy büntetés - csak a keserűség nem történt elég - more: http://bonusz-online.com/bet365

Ellentétben például Avram Grant azonban Cuper képzés Afrikában nem veszi félvállról, így Egyiptomban, ahol a forradalom két évben, vagy nem fut Országos Bajnokság, még mozgott véglegesen. Harminc kilométerre Kairótól, mondta 61 éves argentin biztonságban érzi magát szemben, hogy mi történik az országban sem mentes - még a pozitív értelemben vett.