Fem grunner til å se de første kampene i gruppespillet

"Manchester United" siste sesongen vi virkelig ønsket å komme inn i Champions League. Og finish red devils-turneringen i Topp 4, hvem vet, kanskje Louis van ga ' al, og ville forbli ved roret i team. Men som skjedde hva som skjedde og Manchester United har skiltes med Nederlenderen logget på hodet av Jose Mourinho. Imidlertid, mens Spesielle oppfører seg i Manchester overraskende rolig og tilstrekkelig. Men hele tiden. Det er viktig at etter den portugisiske på Manchester kom Zlatan Ibrahimovic og Paul Pogba. Og for all denne stjernehimmelen brødre kan nå sees i kamper i Europa League.
Ærlig talt, det var fryktet at Mourinho kan spytte på Europa League med en høy bell tower og buss i Rotterdam i en dyp reserve. Men det virker Jose har bestemt seg for at han ennå ikke har vunnet tillit hos fans av klubben, og nå kan ikke råd til å kaste konkurranser. Spesielt i de siste årene, og så de brakte Manchester United en skuffelse. Så, i programmet for spillet mot Feyenoord denne torsdagen var ikke bare Wayne Rooney, Luke Shaw og Henrikh Mkhitaryan. Selvfølgelig, det er viktig. Men et bredere publikum er nå mer interessant "djevler" Zlatan og Paul. Og de, tilsynelatende, i menyen for kampen i Rotterdam vil bli arkivert. Så, dette spillet er verdt en titt. 2. Hurra for "Sassuolo" og "nice"
For hvem og mot hvem du skal heie, dette er en sak eksklusivt seg fans. Alle kan ha sine egne grunner til å gjøre én ting og gjøre noe annet. Men, hvis du ignorerer club og selv nasjonal lojalitet, og fokusere bare på laget, hva de er, noen av deltakerne i gruppespillet i Europa League er å gi en "Sassuolo" og "fin".
Se også: Betsafe
Sassuolo tok bare tre sesonger i Serie A for å kvalifisere seg for Europeiske cuper. Aldri før har klubben ikke selv å spille i eliten av Calcio, for ikke å nevne den Europeiske arena. Eksistensen av dette teamet visste bare gode kjennere og pedants italiensk klubb fotball. Men Eusebio di Francesco har gjort dette bandet den mest deilig godteri. Ingen vill utgifter og høy-profil overføringer Sassuolo gradvis vokste i resultatene og hvordan å bære fett, overgrodd med antall fans, som viser en veldig søt og behagelig for øyet fotball. Og nå denne italienske Askepott skodd sko av Europa League, etter å ha jobbet i innledende runder med "Lucerne" og "Crvena Zvezda". For å vurdere den virkelige ambisjonsnivå for Sassuolo vil være hjemme kamp mot alltid sterk og samme karakteristiske "Friidrett" fra Bilbao.
"Hyggelig" i denne historien kan ikke skryte. Fransk på den tiden og ble Champions, Cup Champions for å kvartfinalen nådd. Generelt, er ikke nykommere, uansett. Men likevel, de har mange likheter med "Sassuolo". Den samme vakre økende i de senere år uten en klar økonomiske ambisjoner. Og de har en stor trener Lucien Favre, som bestemte seg på et punkt i tiden exchange-prisen i Bundesliga på en vakker resort i nice. Ja, men Swiss er å gjøre noe, men ikke resten. Og hans team bare to poeng gått i mål forrige sesong, rik Monaco i kampen om en plass i Champions League, veldig fin å se på. I dag er "fin", for å motstå forferdelig "Schalke 04". Og ikke det faktum at Tyskerne vil vinne.
Anbefalte nettsteder