Fem slutsatser efter matchen Liverpool - Manchester United

"Soffan" experter säger att det verkliga testet av dessa yrkesgrupper skulle ha gått i någon "West Bromwich", eller Swansea, där den genomsnittliga urval av spelare och begränsade ekonomiska resurser, men alla vet att detta aldrig kommer att hända. Men mycket oroliga Manchester United hade inte råd att bjuda in en toppen coach. Guardiola själv har noterat den speciella stämningen på old Trafford och vilja att fungera här. Och kommer till den av devils är osannolikt att en sänkning av status även efter "Barcelona" och "Bayern".
Det verkar som att en sådan framgångsrik tränare som, enligt spelarna, att bygga relationer med kunder, skulle kunna lösa de problem som vi talade om ovan, en topp klubb i England. Dock, en ny utmaning, i jakten på som PEP lämnade München, kan ge det som är "United". Om Spanjoren vill lösa problem, att sätta spelet, då det är platsen. Det kommer att vara det största testet i sin karriär och om Guardiola kommer att klara av det, så ingen kan kasta en sten i sin trädgård.

Försiktigt titta på den patetiska försök av två av de mest kända klubbarna i England, som vi aldrig såg den efterlängtade extravaganza som utförs av fientliga grannar. Face-to-face duell "Liverpool" och "Manchester United" än en gång visade sig vara intetsägande, och när den flyktiga status av konfrontation, kanske är det tid att glömma. Och därför slutsatserna på det Centrala spelet engelska helg är utformad på ett cyniskt minimalism till hans insatser som "gav" oss team.
1. Ferdinand är rätt – båda lagen har problem med utförare 20 minuter efter matchens början, före detta försvarare av Manchester uniteds Rio Ferdinand skrev i ett Twitter-meddelande där han ondgör sig över den dåliga kvaliteten på spelet. Och sanningen är, varken Liverpool eller United är inte längre kunna slå någon hög kvalitet spel, inga utestående artister. Trots segern för "red devils", bör de inte representera en illusion: snart kommer de att kunna konkurrera med de tjurar för vm-titeln.
2. Wayne Rooney, som alltid, är fortfarande en av de bästa Hur många gånger har vi inte försökt att skriva till honom, Wayne Rooney fortsätter att komma tillbaka. Trots en intetsägande första halvan av säsongen, United, det verkar, har återigen börjat göra en serie. Efter fem matcher bezgolevym Wayne fått för Swansea, då – "Sheffield United" och "Newcastle". Även efter ansiktslösa föreställningar och hög profil inköp Rooney är fortfarande en av de bästa spelarna i landet (sportingbet SE) "United".
3. Benteke värd en andra chans Låt honom tecken och Jurgen Klopp, Tyskarna fortfarande borde ha mer att lita på 32 miljoner Christian Benteke. Spelaren med att fysik säkert skulle skrämma Daley blind och Ashley young. Roberto Firmino, som spelas på en attack är bättre anpassade till den roll under Benteke.
4. "Manchester United", måste i den Phil Jones och Marcos Rojo Skadade försvarare Phil Jones och Marcos Rojo, som vi såg matchen från åskådarplats, men deras frånvaro var klart märkbar under spelet. Jones har bara spelat i 13 matcher, medan Rojo behandlas med Nov. Efter comeback kommer de gå direkt till Stiftelsen. Skada att Ashley young bidrar bara till van Gaal huvudvärk.
5. Utan De GEA United skulle vara längst ner i tabellen David De GEA fortsätter att göra underverk, och chefer för real Madrid fortsätter att bita armbågarna. Denna match "Manchester United" inte skulle ha vunnit utan hjälp av Spanjoren, och hela säsongen (och tidigare) till stor del räddar det. Utan David, "MU" skulle vara i en mycket sämre position. Takten i De GEA snart kommer att passera Manuel Neuer och bli bästa målvakten i världen.
Författarens hemsida: Sportspel i Sverige