MS kombineres for å vinne den sveitsiske BLACK

Sensasjonelt verdensmester i kombinert i St. Moritz ble en sveitsisk alpinisten Luc âern˘, som var den første mannen til å lansere slalom fullt ut dra nytte av rene linjer og bygge videre på fredagens triumf landsmann Wendy Holdenerové. Regjerende mester østerrikske Marcel Hirscher kom med et hundredels sekund, tok bronse annen sveitsiske Mauro Cavizel, som endte omtrent fem hundredeler lenger tilbake. Av de fire tsjekkere var best Christopher Krýzl i 29. plass. 1486199354_miranchuk_1.jpg BLACK tjuetre, etter tretti Kongressen med mer enn dvouapůlsekundovou tap på hodet til den østerrikske Romed Baumann. I slalom, men han setter den raskeste tiden og feire triumf liv. I VM var han fortsatt den femte beste i slalåm, kombinert fortsatt ferdig to steder verre.

"For 45 minutter, da jeg ventet på målstreken, var jeg veldig nervøs," sa svart. "Jeg kunne bare se og håp. Jeg visste at min slalom suksess, men i kombinasjon vet aldri hva som kan skje. Uansett, det var en veldig lang ventetid før jeg innså at jeg har gullet," lagt den sveitsiske, som trener han innrullert i startlisten som den siste av hjemmelaget før dagen før løpet.

Hirscher har lenge ledet, da han var skuffet Fire ganger verdensmester og vinner av de siste fem årene SP Hirscher nesten hele Split tid rang bly, men i den siste delen av sporet på ledelsen kom og la ikke skjul på sin skuffelse etter løpet. Den femte gull kan forsøke likevel i både slalåm og race team.

Krýzl, som for åtte år siden i VM i Val d'Isere ferdig ellevte i super kombinert, alpint hadde store problemer med lange skritt, og når en av dem nesten falt. Han tapte eliten tretti åtte partisjoner, takket være attende plass i slalåm flyttet til finalen 29. posisjon. Ytterligere tre tsjekkere ferdig i fjerde ti - Ondrej Berndt var trettito, trettiåttende Zabystřan Jan og Filip Forejtek et sted for ham.

Se mer: bet-at-home